Col·labora amb Nosaltres

Soc Feliç de Ser Dona

La Revolució

de la Felicitat

Ara més que mai, necessitem un gran canvi. Un canvi radical i totalment revolucionari que ens permeti gaudir d'una vida més plena i feliç.

 

I has de saber que aquest canvi ja s'ha iniciat, amb la Revolució de la Felicitat, amb el despertar de l'interès per la felicitat i els nous coneixements que ens aporten la psicologia positiva i l'educació emocional. I el que ens han descobert és que tenim el poder de millorar i canviar les nostres vides.

 

Junts, podem fins i tot canviar el món. Però abans, hem de canviar i millorar nosaltres mateixos i les nostres vides, a nivell individual. Sent millors i més feliços, i fent feliços als altres, en la parella i la família, com en el nostre treball i entorn social.

 

Si vols, podem ajudar-te a aconseguir-ho.

 

Et sumes a la revolució?

Projecte

The Good Truck

d'inserció laboral i suport a dones en exclusió social

Prioritzem a dones amb fills al seu càrrec, facilitant-los un food truck i la formació necessària per a l'obtenció d'ingressos per a elles i les seves famílies, en col·laboració amb els serveis socials dels ajuntaments.

Projecte MGF

Enfront de la violència contra les dones i tota forma de maltractament o discriminació

Showroom Solidari

Organitzem Showroom 's solidaris amb peces de moda, sabates, complements i productes cosmètics donats per firmes socialment compromeses, i que lliure'm gratuïtament a joves mares en exclusió social, en col·laboració amb Projecte Maternity, contribuint a millorar la seva autoestima i també la seva pròpia imatge per a la realització d'entrevistes de treball.

Dones Tercer Mil·lenni

Fundació Mujeres Felices promou i impulsa el Fòrum de Dones del Tercer Mil·lenni, un esdeveniment de periodicitat bianual en el qual convoquem a dones excepcionals per ampliar el nostre coneixement sobre els temes que interessen a la dona del nostre temps.