Fundació Mujeres Felices

Fundació Mujeres Felices promou i impulsa el Fòrum de Dones del Tercer Mil·lenni, un esdeveniment de periodicitat bianual en el qual convoquem a dones excepcionals per ampliar el nostre coneixement sobre els temes que interessen a la dona del nostre temps.

 

 

La Felicitat

Entenem la Felicitat com la plenitud que resulta de la satisfacció de les nostres necessitats i desitjos més profunds i vitals. El que vam aconseguir mitjançant el desenvolupament de tot el potencial de la nostra naturalesa individual i humana.

 

La realització completa del nostre potencial és la clau per aconseguir la meta de la nostra Felicitat. Per a la dona del nostre temps, aquesta realització inclou:

  • El Desenvolupament professional

  • El Creixement personal

  • El Compromís social

Fundació Mujeres Felices impulsa el Fòrum de Dones del Tercer Mil·lenni com un espai per a la reflexió i l'emoció al voltant d'aquests tres nivells de realització en la dona del nostre temps, amb l'objectiu de dotar-nos de coneixement i eines per al nostre poder personal i felicitat.

Col·labora amb Nosaltres

Dones del Tercer Mil·lenni

En el passat segle XX vam aconseguir el reconeixement de la igualtat de drets per a les dones. En aquest segle XXI, que dóna inici al Tercer Mil·lenni, tenim per objectiu acabar amb les desigualtats i qualsevol forma de discriminació, violència o maltractament contra les dones.

 

Les dones vam protagonitzar la major revolució social de la nostra Era. Amb la nostra integració social van arribar els majors nivells de prosperitat, felicitat i llibertat mai abans aconseguits en la història de la humanitat. Per això, la revolució de les dones, impulsant l'avanç social, ha de continuar!

 

Si consideres important la realització professional per a la dona, en condicions d'igualtat amb els homes

 

Si creus necessària la conciliació laboral, personal i familiar, considerant que la realització professional i la personal han de ser complementàries entre si.

 

Si la injustícia social fereix la teva sensibilitat i et sents compromesa amb causes socials per aconseguir un món millor i més just per a tothom.

 

Tu també ets una dona del Tercer Mil·lenni.

 

Si ets home, i t'identifiques amb aquests mateixos principis, tu ets un home del Tercer Mil·lenni.

Uneix-te a nosaltres i segueix-nos!

  • facebook-m3m-blanco
  • twitter-m3m-blanco
  • instagram-m3m-blanco

Dones del Tercer Mil·lenni

La revalorització del costat més femení de la nostra naturalesa humana és essencial perquè dones i homes puguem superar les amenaces globals i els reptes que afronta la humanitat en els inicis del tercer mil·lenni.

En el Fòrum de Dones del Tercer Mil·lenni que celebrem els dies 5 i 6 de maig de 2017 a l'Auditori Caixa Fòrum de Madrid, les dones van aprovar i fer pública la Declaració de Dones del Tercer Mil·lenni, en la qual s'exposa l'esperit i els objectius d'aquest moviment, articulats al voltant de quatre grans eixos.

 

Ruth Jiménez, com a presentadora de l'esdeveniment i, Arlet Puertas, en representació de les dones nascudes en aquest nou segle i mil·lenni, van fer lectura de la Declaració.

Declaració

Fòrum de Dones del Tercer Mil·lenni

Som dones, i ens sentim feliços de ser-ho. Del nostre llinatge femení i de tot el que representa. Durant mil·lennis ens han volgut fer sentir com inferiors, i fins com a culpables de tots els mals de la humanitat per causa d'una Eva pecadora. Com a conseqüència d'aquesta perversa visió, generacions de dones ha estat discriminades i sotmeses a violència i maltractaments de tota mena i encara segueixen sent-ho avui dia. 

 

En aquest Fòrum de Dones del Tercer Mil·lenni volem proclamar que ens sentim felices, i orgulloses, de la nostra condició de ser dones, fortes i sensibles a la vegada. En el passat segle, moltes dones valentes van fer sentir la seva veu, per reclamar igualtat de drets i oportunitats amb els homes. Elles, i els homes que les van donar suport, van protagonitzar la major revolució social de la nostra Era. Va néixer un món nou, que ens va portar nivells fins llavors inimaginables de prosperitat, llibertat i felicitat. Ara, quan la crisi i el retrocés econòmic i social posa en perill molts d'aquells èxits, aquella revolució de les dones ha de continuar.

 

 

Anem a posar fi a segles de discriminació, maltractament i violència contra les dones, i que té el seu origen en la desvalorització social de l'essència femenina en relació a la masculina.

 

Ens sentim legítimament orgulloses de la nostra condició de dones, del nostre llinatge femení i de tot el que aporta per a la construcció d'un món millor i més just i igualitari, en què tots, homes i dones, puguem desenvolupar el nostre potencial humà de poder, llibertat i felicitat.

 

 

Estem determinades a vetllar per la protecció dels drets de les nenes a tot el món, perquè tinguin accés a l'educació, perquè no siguin forçades a casar-se, ni sotmeses a pràctiques aberrants com la mutilació genital femenina.

 

Farem tot el que estigui al nostre abast, per transmetre a les nostres filles i fills els principis d'igualtat i de complementarietat entre dones i homes, així com farem tot el que puguem per posar fi a la injustícia i els abusos a les nenes a tot el món.

 

 

La bretxa salarial, el sostre de vidre o el mobbing maternal són injustícies que limiten el desenvolupament del nostre potencial, com a dones i éssers humans. Per a nosaltres, l'assoliment i la realització professional adquireixen sentit quan serveixen al propòsit de realització personal, ja que totes dues són igualment necessàries per a la nostra realització completa, de manera que no estem disposades a renunciar a cap d'elles, ni a la nostra autonomia econòmica, ni a la nostra llibertat personal.

 

Pel que unim les nostres forces per culminar la tasca inacabada de la igualtat de drets i oportunitats per a les dones, recolzant-nos sempre entre nosaltres, per a l'assoliment d'aquest objectiu fonamental.

 

 

La injustícia social, la pobresa, els conflictes i les guerres fereixen la nostra sensibilitat, així com ens resulten incomprensibles, quan el nostre planeta ens ofereix recursos suficients per a tots i comptem amb el coneixement i la tecnologia necessaris perquè cap ésser humà passi gana o pateixi per mancances vitals per a la seva supervivència i desenvolupament.

 

L'essència femenina és transmissora de la vida i, per això, la nostra tendència natural és a ser cuidadores de la mateixa, en la nostra família, en la societat i en el tracte cap a la Mare Terra. Però, en l'assoliment d'aquests objectius, no podem ni volem estar soles, de manera que apel·lem a la sensibilitat dels homes perquè s'uneixin a nosaltres per un món en pau entre els éssers humans i amb el planeta. Tots junts ho aconseguirem.

 

Per això, alcem juntes nostra veu per manifestar la nostra voluntat i determinació, declarant davant el món que:

 

Tots i totes Som Una

 

Davant de qualsevol forma de discriminació o maltractament, per la protecció de les nenes i els nens, per la igualtat de drets i oportunitats, per la justícia social, la pau i la cura i respecte a tota forma de vida al planeta.

 

Tots Som Una

En el marc del Fòrum D3M, el portal enfemenino concedeix els Premis enfemenino - D3M a dones excepcionals que encarnen els valors de la dona del nostre temps, professional i humana, fort i sensible. Dones que ens inspiren pel seu compromís social i pels seus èxits destacats en favor d'un món millor per a tothom, al qual aporten tot el seu talent humà i professional.

Fòrum D3M

Tots Som Una

El Fòrum de Dones del Tercer Mil·lenni es planteja com un espai per a la reflexió i l'emoció, al voltant dels grans temes relacionats amb la dona i la societat del nostre temps.

 

Què vol dir ser dona al Tercer Mil·lenni?

 

Aquesta és la pregunta que proposem per al Fòrum D3M

 

En un món canviant i en permanent evolució, la dona ha estat, i continua sent, protagonista de la major revolució social de la nostra Era. 

 

En les relacions de parella. Entre el model de dona que ja no existeix i el d'home que encara no ha arribat.

 

A la família. Del model únic a la diversitat.

 

En la realització professional. En igualtat d'oportunitats i conciliació amb la vida personal i familiar.

 

Davant els reptes del nostre temps. Per la pau i la humanització del món, en l'equilibri entre força i sensibilitat, talent i felicitat.

 

"Homes i dones haurien de sentir-se lliures per despertar la seva sensibilitat. Homes i dones haurien de sentir-se lliures per a ser forts. Ja és hora que percebem el gènere com un espectre de continuïtat, en lloc de dos conjunts d'ideals oposats"

Emma Watson. Actriu, model i filantropa anglesa

Un Fòrum dedicat a LA DONA DEL NOSTRE TEMPS

Amb ponents de prestigi a nivell nacional i internacional

 

Projecció de vídeos per a un major impacte visual dels temes a tractar

 

Entrevistes en l'escenari

Connexions en directe amb Influencers en diferents llocs del món

Presentat per RUTH JIMÉNEZ

A l'impressionant AUDITORI CAIXA FÒRUM

Celebrem la GALA DELS PREMIS enfemenino – D3M

Amb ACTUACIONS ARTÍSTIQUES I MUSICALS

I el testimoni de les nostres HEROÏNES

Dones fortes i valentes que han estat exemple de superació per a tots

Tots Som Una

Enfront de la violència contra les dones i tota forma de maltractament o discriminació.

Els ingressos nets del Fòrum m3m es dedicaran a la lluita contra la MGF - Mutilació Genital Femenina a Burkina Faso - Àfrica, mitjançant campanyes de sensibilització i cirurgia reparadora per a les nenes i dones víctimes de la MGF.

Impulsa

Fundació

Fundació MujeresFelices és l'entitat promotora de l'esdeveniment. Orientada a la defensa dels drets de la dona i potenciació del seu paper en la societat davant els reptes del nou mil·lenni, amb aquests objectius impulsa la realització del Fòrum de Dones del Tercer Mil·lenni.

 

En defensa dels drets de la dona ofereix suport legal i psicològic a les víctimes de discriminació, maltractament o violència a Espanya. A l'Àfrica, desenvolupa un projecte de lluita contra la pràctica de la MGF - Mutilació Genital Femenina, que inclou campanyes de conscienciació i cirurgia reparadora per a les víctimes.

 

Per l'apoderament de la dona, la fundació impulsa múltiples activitats, esdeveniments, conferències i tallers, així com estudis i publicacions.

 

www.mujeresfelices.org

Organitza

enfemenino

enfemenino és Mitjana Partner de Dones del Tercer Mil·lenni i el Fòrum m3m. És el portal líder al nostre país en Fashion, Beauty and Lifestyle amb un 43% de share i 5 milions d'usuàries úniques, que arriben als 20 milions incloent Llatinoamèrica.

 

El compromís i implicació de enfemenino amb el Fòrum D3M i els seus objectius socials, inclou la difusió dels seus continguts i l'atorgament de premiosa persones i entitats destacades en cadascuna de les categories, totes elles relacionades amb l'apoderament de la dona i la defensa seus drets.

www.enfemenino.com

Col·laboran